Evert Dorregeest nieuwe divisiedirecteur Rail bij Movares

Evert Dorregeest (53) wordt met ingang van 15 juli 2016 de nieuwe divisiedirecteur Rail van Movares. Hij volgt Jan Jansen (61) op. Dorregeest is nu manager afdeling Beveiligingstechniek binnen Movares en daarbij verantwoordelijk voor projecten en mensen van deze advies en engineeringafdeling met vooral technische disciplines. Daarvoor was hij directeur van InTraffic, een specialistisch softwarebedrijf in de verkeersmarkt.

Dorregeest over zijn nieuwe functie: “Ik ben erg blij met de aanwezige expertise binnen de disciplines bij de divisie Rail. Ik kijk ernaar uit om met deze professionals invulling te geven aan de verdere ontwikkeling van onze diensten en realisatie van multidisciplinaire projecten.” Jansen blijft aan tot 15 juli en richt zich daarna volledig op zijn taak als CIO en geeft daarmee leiding aan de toekomstplannen voor de IT systemen en sourcing van producten en diensten binnen Movares.

Over Movares
Movares is een advies- en ingenieursbureau dat actief is op het gebied van (rail)infrastructuur, openbaar vervoer, mobiliteit, energie, water en stedelijke ontwikkeling. Onze naam Movares staat voor beweging, onze mensen voor gedegen kennis en inzet. Wij willen hét bureau zijn van vormgevers voor een bereikbare en duurzame leefomgeving. Ons motto is: Wij verbinden. Onze kernwaarden zijn: betrokken, duurzaam en vernieuwend. Wij zien onze medewerkers als onze partners, ruim 70% van de aandelen is in handen van de eigen mensen. Via de Movares Foundation stellen wij onze kennis en kunde ter beschikking van maatschappelijk relevante projecten.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Movares