RAAD VAN COMMISSARISSEN

Allard Castelein beoogd commissaris Heijmans

De raad van commissarissen van Heijmans heeft het voornemen Allard Castelein (1958) voor te dragen als vijfde lid van de raad.

Allard Castelein heeft in de periode van 1987 tot 2013 een groot aantal functies bekleed binnen Shell. Sinds 2014 is hij eindverantwoordelijk voor het Havenbedrijf Rotterdam. De raad van commissarissen is ervan overtuigd dat hij gezien zijn brede kennis en ervaring een waardevolle bijdrage zal leveren aan zowel de raad van commissarissen als Heijmans.

Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 12 juli 2022 zal Allard Castelein worden voorgedragen als commissaris van Heijmans N.V. voor de duur van ruim drieënhalf jaar. De voordracht wordt door de Ondernemingsraad ondersteund.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Jacques Geluk

Allard Castelein beoogd commissaris Heijmans | Infrasite
RAAD VAN COMMISSARISSEN

Allard Castelein beoogd commissaris Heijmans

De raad van commissarissen van Heijmans heeft het voornemen Allard Castelein (1958) voor te dragen als vijfde lid van de raad.

Allard Castelein heeft in de periode van 1987 tot 2013 een groot aantal functies bekleed binnen Shell. Sinds 2014 is hij eindverantwoordelijk voor het Havenbedrijf Rotterdam. De raad van commissarissen is ervan overtuigd dat hij gezien zijn brede kennis en ervaring een waardevolle bijdrage zal leveren aan zowel de raad van commissarissen als Heijmans.

Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 12 juli 2022 zal Allard Castelein worden voorgedragen als commissaris van Heijmans N.V. voor de duur van ruim drieënhalf jaar. De voordracht wordt door de Ondernemingsraad ondersteund.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Jacques Geluk