Advin viert 20-jarig bestaan

Hoofddorp – Met de ruim 300 medewerkers viert Advin in 2009 het 20-jarig bestaan. Dit heeft zij mede te danken aan de unieke positie in de branche als onafhankelijk opererend advies –en ingenieursbureau van Dura Vermeer Groep NV.

In 1989 is Advin vanuit Hoofddorp gestart. Door autonome groei en overnames heeft Advin vanuit zijn zijn regiokantoren een landelijke dekking. De groei naar de top van de Nederlandse advies – en ingenieursbureaus is gerealiseerd. Het bureau is uitermate trots op dezehaar positie en zal deze verjaardag nadrukkelijk vieren.

Algemeen directeur John Walraven van het jubilerende bureau: “De combinatie van onze onvergelijkbare organisatorische positie als dochter van een bouwconcern en het toch als onafhankelijke partij kunnen voorzien in de wensen en behoeften van een breed scala van publieke en private opdrachtgevers is mogelijk omdat wij reeds van oudsher op projectbasis volledig transparant handelen. Dit maakt dat het voor onze opdrachtgevers per project helder is welke belangen wij vertegenwoordigen. De kennis en ervaringen die wij bezitten en de diversiteit van projecten die wij realiseren, soms in combinatie met zustermaatschappijen van Dura Vermeer Groep, bieden meerwaarde voor al onze opdrachtgevers. In een periode van 20 jaar zijn we in marktpositie en kennisniveau, met een organisatie die op menselijke maat is gebleven, uitgegroeid tot het niveau van de toonaangevende advies -en ingenieursbureaus van Nederland.

Voor onze medewerkers betekent dit een bijzonder gevarieerde werkervaring bij een bureau dat geen soortgelijke kent in Nederland. De manier waarop Advin opereert past volledig in de huidige tijdgeest van onze branche en sector. Met het brede dienstverleningspakket gaan we dan ook vol vertrouwen en met veel enthousiasme het volgende decennium voor Advin in.”

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Advin B.V.