Heijmans realiseert Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Ontwikkelingsmaatschappij Cavelot sur Mer B.V., een samenwerking van Roompot Recreatie Beheer B.V. en Bouwfonds Ontwikkeling, heeft Heijmans Woningbouw geselecteerd om in bouwteamverband het nieuwe kustpark Noordzee Résidence Cadzand-Bad te realiseren. Op 15 april 2011 tekenden de partijen daarvoor de aannemingsovereenkomst, met een waarde van circa € 55 miljoen.

Noordzee Résidence Cadzand-Bad, dat pal achter de Zeeuws-Vlaamse kust verrijst, wordt een hoogwaardig kustpark met de allure en sfeer van de authentieke badplaatsen. Het kustpark bestaat uit 450 recreatiewoningen met centrumvoorziening in een zorgvuldig vormgegeven duinlandschap. Arcus Projectontwikkeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het ontwerp van de woningen.

Het project zal gefaseerd en met een hoge bouwsnelheid worden uitgevoerd. De opleveringsdata in 2012 en 2013 zijn zo gepland dat ze aansluiten op de vakantieperiodes, zodat de recreatiewoningen direct in de verhuur kunnen.

De combinatie Heijmans Woningbouw regio Zuid en Heijmans Bouw Zeeland voert het werk uit. Hierdoor zijn de lokale marktkennis en de werkgelegenheid in Zeeland goed verankerd. Beide Heijmans onderdelen hebben veel ervaring met de realisatie van recreatieprojecten.

Over Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Heijmans is actief in Nederland, België en Duitsland. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden. Met circa 8.200 medewerkers en in 2010 € 2,7 miljard omzet, bouwen we aan de ruimtelijke contouren van morgen. Voor meer informatie, kijk op www.heijmans.nl.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Heijmans NV