Presentatie basic backup powerline Argus op Elektrotechniek 2011

Bredenoord introduceert een nieuwe oplossing voor noodstroom: de Argus. Deze aggregatenlijn is specifiek bedoeld voor noodstroomvoorzieningen die ingezet kunnen worden bij stroomuitval. De combinatie van een aggregaat opgebouwd uit kwaliteitscomponenten en het brede servicepakket van Bredenoord, biedt een scherpgeprijsde oplossing voor installateurs en eindgebruikers.

De Argus voorziet in alle basisbehoeften op het gebied van noodstroom. De nieuwe lijn is leverbaar in verschillende varianten van 20 tot en met 2.000 kVA, met interne of externe brandstoftank van verschillende volumes. Bij het aggregaat hoort de Bredenoord-service: projectbegeleiding van ontwerp tot inbedrijfstelling en een 24/7 servicedienst. De oplossing is daarmee bij uitstek geschikt voor onder meer installateurs en eindgebruikers in industrie, data warehousing, kantoren en ziekenhuizen.

infrasite_insert_image_1

Vraag uit de markt

De Argus is ontwikkeld naar aanleiding van specifieke vragen uit de markt. Mark Bruins, hoofd verkoop Bredenoord: “In gesprekken met klanten uit verschillende branches merkten we dat veel bedrijven en organisaties behoefte hebben aan 100% betrouwbare noodstroom met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Op die momenten dat de normale stroomvoorziening het laat afweten. Vanuit onze visie om meer marktgerichte oplossingen te bieden, hebben we een nieuwe lijn ontwikkeld die eenvoudig is in functionaliteit, maar opgebouwd is uit A-kwaliteit componenten van o.a. Deutz en Volvo-motoren. In combinatie met de projectbegeleiding en onze 24 uurs-service biedt dat een ”complete en betrouwbare noodstroomoplossing” . De Argus-aggregatenlijn is voor het eerst te zien op Elektrotechniek 2011, van 3 tot en met 7 oktober in Utrecht (stand C087 in hal 7).

Bredenoord

Bredenoord is toonaangevend in energievoorzieningen met een permanent, tijdelijk of mobiel karakter. Meer dan 200 specialisten werken aan oplossingen voor elke stroombehoefte op elk gewenst moment via verhuur, verkoop of handel. Bredenoord ontwikkelt en bouwt aggregaten waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Het Apeldoornse bedrijf werkt voordurend aan het verbeteren van haar producten en oplossingen, met oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo biedt Bredenoord o.a. Biogas WKK’s, verhuuraggregaten met Clear Air, het zelfreinigende roetfilter en aggregaten gebaseerd op brandstofcel technology; de Purity.

www.bredenoord.com

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Bredenoord