Download de gratis Infrasite-special over duurzame, circulaire en uitstootvrije infra

Duurzaamheid, hergebruik en uitstootvrij bouwen worden in de infrasector steeds belangrijker. Omdat we op Infrasite regelmatig over deze onderwerpen schrijven, hebben we de beste artikelen gebundeld in een gratis te downloaden magazine.

In dit digitale blad staan verhalen over een programma voor het ontwerpen en bouwen van circulaire infrastructuur, het gebruik van elektrisch bouwmaterieel, de circulaire en duurzame renovatie van bruggen en sluizen en innovaties. De bundeling van artikelen is bedoeld om een overzicht te geven van wat er nu allemaal speelt en wat de uitdagingen voor de toekomst zijn, zodat infraprofessionals zich daarin kunnen verdiepen.

Gratis downloaden

De onderstaande verhalen staan in de special:

 • Een brug of snelweg hergebruiken gaat niet zomaar
 • Koplopers op missie naar emissieloze infra
 • Waterschap en aannemers renoveren duurzaam en circulair
 • Bouwen met elektrische machines vraagt ‘dubbele investering’
 • Nieuwe brug combineert duurzaamheid hout met levensduur beton
 • Oproep aan grote bouwers: ‘Deel uitstootvrije innovaties met MKB’

Het digitale magazine is voor iedereen gratis te downloaden.

Auteur: Vincent Krabbendam

Download de gratis Infrasite-special over duurzame, circulaire en uitstootvrije infra | Infrasite

Download de gratis Infrasite-special over duurzame, circulaire en uitstootvrije infra

Duurzaamheid, hergebruik en uitstootvrij bouwen worden in de infrasector steeds belangrijker. Omdat we op Infrasite regelmatig over deze onderwerpen schrijven, hebben we de beste artikelen gebundeld in een gratis te downloaden magazine.

In dit digitale blad staan verhalen over een programma voor het ontwerpen en bouwen van circulaire infrastructuur, het gebruik van elektrisch bouwmaterieel, de circulaire en duurzame renovatie van bruggen en sluizen en innovaties. De bundeling van artikelen is bedoeld om een overzicht te geven van wat er nu allemaal speelt en wat de uitdagingen voor de toekomst zijn, zodat infraprofessionals zich daarin kunnen verdiepen.

Gratis downloaden

De onderstaande verhalen staan in de special:

 • Een brug of snelweg hergebruiken gaat niet zomaar
 • Koplopers op missie naar emissieloze infra
 • Waterschap en aannemers renoveren duurzaam en circulair
 • Bouwen met elektrische machines vraagt ‘dubbele investering’
 • Nieuwe brug combineert duurzaamheid hout met levensduur beton
 • Oproep aan grote bouwers: ‘Deel uitstootvrije innovaties met MKB’

Het digitale magazine is voor iedereen gratis te downloaden.

Auteur: Vincent Krabbendam