bouw algemeen (6)

Werkgevers starten overleg voor nieuwe cao bouw en infra

Foto alleen ter illustratie. Shutterstock / SORN340 Studio Images

Bouwend Nederland organiseert dinsdag een bijeenkomst voor werkgevers in de bouw om te weten te komen wat er bij hen speelt. Dat doet de werkgeversorganisatie in voorbereiding op de onderhandelingen voor de nieuwe cao bouw en infra. De onderhandelingen vinden dit jaar nog plaats met de vakbonden, want de huidige cao loopt op 31 december 2024 weer af. In de tussentijd komt er nog een laatste loonsverhoging. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Werkgevers starten overleg voor nieuwe cao bouw en infra | Infrasite
bouw algemeen (6)

Werkgevers starten overleg voor nieuwe cao bouw en infra

Foto alleen ter illustratie. Shutterstock / SORN340 Studio Images

Bouwend Nederland organiseert dinsdag een bijeenkomst voor werkgevers in de bouw om te weten te komen wat er bij hen speelt. Dat doet de werkgeversorganisatie in voorbereiding op de onderhandelingen voor de nieuwe cao bouw en infra. De onderhandelingen vinden dit jaar nog plaats met de vakbonden, want de huidige cao loopt op 31 december 2024 weer af. In de tussentijd komt er nog een laatste loonsverhoging. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.