Londen Olympics ontvangt Nederlandse bouwbedrijven

Amsterdam – De ODA, de organisatie die verantwoordelijk is voor de aanbestedingen van een groot aantal Olympische bouwprojecten, zal in januari 2007 een delegatie van Nederlandse bouwbedrijven ontvangen.

Dit heeft zij op 23 november 2006 gezegd in een gesprek met de NBCC in Londen (Nederlands Britse Kamer van Koophandel). De ODA is op dit moment druk bezig met het prepareren van de tenders voor de Olympische Spelen. Het gebruik van efficiënte en duurzame bouwmethoden staat centraal bij de opbouw van de Spelen, en hiervoor is men op zoek naar innovatieve producten en diensten. Er is veel belangstelling voor Nederlandse innovaties en de ODA heeft te kennen gegeven een handelsreis, georganiseerd door de NBCC, graag te ontvangen.

De handelsreis zal in januari 2007 plaatsvinden, in navolging van het aankomende seminar over de kansen en mogelijkheden voor de Nederlandse bouwsector tijdens de aanleg van de Olympische Spelen. Het seminar wordt op 12 december 2006 in Amsterdam gehouden op het hoofdkantoor van ABN AMRO.

Meer informatie vindt u op http://www.nbcc.co.uk

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: De Nederlands-Britse Kamer van Koophandel