Seizoen voor onderhoud aan snelwegen weer van start

Foto: Ivo Ketelaar

Afsluitingen tussen knooppunten Hooipolder, Gorinchem en Everdingen richting Utrecht

Het seizoen voor onderhoud aan de snelwegen gaat weer van start. De planning van wegwerkzaamheden is elk jaar weer een grote puzzel die Rijkswaterstaat samen met andere wegbeheerders legt. Door slim plannen en afstemmen willen we de hinder voor de weggebruiker zoveel mogelijk beperken. Van dinsdag 7 mei aanstaande van 22.00 uur tot maandag 13 mei 5.00 uur starten de eerste grote werkzaamheden aan de A27. Het seizoen voor de werkzaamheden op Zuidhollandse rijkswegen loopt door tot en met 11 november 2013.

Afsluiting A27

Van dinsdag 7 mei 2013 22.00 uur tot maandag 13 mei 05.00 uur is de A27 richting Utrecht tussen knooppunten Hooipolder en Gorinchem afgesloten. En vanaf 9 mei 21.00 uur tot 13 mei 05.00 uur zelfs tot aan knooppunt Everdingen. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan de A27 en vervangt op delen van het traject het asfalt.

Verkeershinder

Tijdens deze werkzaamheden is er ernstige hinder voor het verkeer. De extra reistijd kan oplopen tot meer dan 30 minuten als gevolg van extra drukte en omleidingsroutes.

Omleidingsroutes

  • Vanaf het oosten van Breda richting Utrecht via ‘s-Hertogenbosch: route via A59/A2.
  • Vanaf Antwerpen of het westen van Breda richting Utrecht via Rotterdam: route via A16/A20/A12.
  • U las zojuist één van de gratis premium artikelen

    Onbeperkt lezen? Neem nu een Infrasite Premium abonnement voor € 12,- per maand.

    ABONNEREn

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Directoraat-Generaal Rijkswaterstaat