Aanleg sporen tram 16 Parijsplein Den Haag

Den Haag – Vanaf deze week gaan de werkzaamheden voor de aanleg van tram 16 verder op en rond het Parijsplein. De gemeente werkt onder andere aan de bestrating en legt de tramsporen aan. Ook de definitieve halten voor bus 37 worden aangelegd en het plein krijgt een nieuwe laag asfalt. De werkzaamheden op het Parijsplein duren tot begin mei 2007.

Afsluitingen
Van maandag 26 februari tot maandag 19 maart 2007 is het Parijsplein voor het doorgaand verkeer richting de A4 afgesloten. Lokaal verkeer wordt omgeleid via de Middenweg, de doorsteek van de Athenesingel naar de Londensingel, en via de andere kant van de Middenweg weer terug naar het Parijsplein. Deze omleiding wordt met borden aangegeven. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N211.

Van maandag 19 maart tot en met vrijdag 4 mei 2007 is het Parijsplein in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer. Lokaal autoverkeer richting de A4 wordt omgeleid via de Kopenhagenweg, Athenesingel en de Middenweg. Verkeer richting het Oosteinde moet rijden via de Middenweg, Praagsingel en de Reykjavikweg. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N211.

Meer informatie
Tramlijn 16 wordt verlengd en verbindt het centrum van Den Haag, de woonwijk Wateringse Veld en de bedrijventerreinen Wateringse Veld en Zwethove in Wateringen (gemeente Westland). Vanaf september 2007 kan deze tram de uitgebreide route gaan rijden. Meer informatie over de aanleg van tramlijn 16 is te vinden op internet www.denhaag.nl/tram16

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Gemeente Den Haag