Nieuwe deelnemersformule voor Infratech 2007

Rotterdam – ‘Fundament voor groei’, dat is de kern van de nieuwe InfraTech campagne die vorige week van start is gegaan. De nationale vakbeurs voor grond-, water-, en wegenbouw trekt iedere twee jaar ruim 15.000 bezoekers uit de gww sector. Voor deelname in 2007 is een nieuwe formule ontwikkeld: de Easy2xhibit methode. Deze methodiek biedt exposanten eenvoud, gemak en prijsvoordeel. InfraTech omvat de complete gww sector, waaronder infrastructuur, infratechniek, geotechniek, grondverzet, bodembeheer, bodemonderzoek, bodemsanering en bodemmanagement. InfraTech 2007 staat gepland van 16 tot en met 19 januari 2007 in Ahoy’ Rotterdam.

De vorige editie van InfraTech vormde met 15.375 hoogwaardige vakbezoekers een centraal moment voor het aanknopen en verstevigen van contacten. De meeste bezoekers waren werkzaam bij de overheid (32 %) en bouwondernemingen (25 %). 76 % van de bezoekers was rechtstreeks betrokken bij de aankoop van op de beurs geëxposeerde goederen (23,3 % als eindbeslisser, 31,3 % als medebeslisser en 21 % als adviseur).

Flexibel aanbod
Peter Niemantsverdriet, Exhibition Manager van InfraTech: ‘Naar de wens van veel exposanten is voor deelname aan de beurs in 2007 een nieuwe mogelijkheid voor exposeren toegevoegd. We hebben geprobeerd deelname zo gemakkelijk mogelijk te maken, zonder dat we onze klanten in een keurslijf van standaard stands willen drukken. Met zowel de vertrouwde mogelijkheden en de nieuwe Easy2xhibit methode kunnen exposanten voortaan helemaal zelf bepalen op welke wijze invulling wordt gegeven aan de beurs.’

Belangrijk onderscheid tussen de gebruikelijke mogelijkheden voor beursdeelname en de Easy2xhibit formule is dat exposanten met één handtekening feitelijk alles met betrekking tot hun beursdeelname regelen. Ruimte, stand, schoonmaak, eten en drinken, parkeren etc., alles wordt door de organisatie geregeld. De prijs ligt bovendien door centrale inkoop lager dan bij de oude deelnamemogelijkheid.

Bron van innovaties
InfraTech wordt al jaren lang door de sector aangegrepen om de laatste ontwikkelingen te presenteren. Naast de vele productintroducties en noviteiten worden onder meer de Mobiliteits Award, Natuur & Landschap Award, Uitvinders Award, Onderwijs Award en Award voor het Creatief Atelier verkozen. De overall winnaar ontvangt de onderscheiding voor meest baanbrekende idee voor de aanleg van infrastructuur en/of infrastructurele oplossingen: de InfraTech Innovatieprijs.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Ahoy' Rotterdam nv