(Her)benoemingen bij ARCADIS

ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag bekend gemaakt dat tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 18 mei 2011 de heer Gerrit Ybema is herbenoemd in de Raad van Commissarissen voor een termijn van 4 jaar. Ook stemden aandeelhouders in met de benoeming van de heer Neil McArthur als lid van de Raad van Bestuur, eveneens voor een termijn van 4 jaar.

Voor de heer Ybema, die een brede management en bestuurlijke ervaring heeft, zal dit de laatste herbenoeming zijn, gegeven de limiet van 12 jaar die ARCADIS voor deze functie kent.

Neil McArthur (49), van oorsprong civiel en werktuigbouwkundig ingenieur en afgestudeerd aan de Universiteit van Glasgow begon zijn carrière bij Shell. Na het behalen van zijn MBA aan de INSEAD Business School in Fontainebleau (Frankrijk) in 1990, ging hij werken voor Booz Allan Hamilton, nu Booz & Company. Daar was hij lid van het Global Executive Committee en managing director Europa, verantwoordelijk voor de activiteiten in 15 Europese landen. Tevens heeft hij in de rol van Senior Vice President, Fortune 500 klanten bediend in de energie-, chemie- en utilities markten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Joost Slooten, ARCADIS NV tel:020-2011083, of buiten kantooruren mobiel: 06-2706-1880, e-mail: joost.slooten@arcadis.com.

Over ons:

ARCADIS is een internationale onderneming die advies, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert op de gebieden infrastructuur, water, milieu en gebouwen. We verbeteren mobiliteit, duurzaamheid en de kwaliteit van leven, door balans aan te brengen in de gebouwde en natuurlijke leefomgeving. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten voor bedrijven en overheden. Met 16.000 medewerkers en EUR 2 miljard omzet, heeft de onderneming een uitgebreid internationaal netwerk dat steunt op sterke lokale marktposities. ARCADIS ondersteunt UN-HABITAT met kennis en expertise om de leefomstandigheden in snel groeiende steden over de hele wereld te verbeteren. Bezoek ons op www.arcadis.com.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: ARCADIS Nederland BV