Jos Heemelaar Technisch Directeur bij OVG

Rotterdam – OVG Projectontwikkeling maakt bekend dat zij de heer Heemelaar heeft aangenomen als technisch directeur voor de divisie Infrastructure Development.

De heer Heemelaar (1956) is werkzaam geweest bij Fluor als directeur Infrastructure Europe waar hij verantwoordelijk was voor de acquisitie van Design, Build, Finance en Maintain (DBFM) contracten op het gebied van infrastructuur in Europa. Jos Heemelaar heeft vanuit die functie onder andere als CFO en later als CEO van de A59 geopereerd, het eerste PPS contract in Nederland en als projectdirecteur van het Autobahnplus (A+) consortium in Duitsland (A8 Augsburg-Munchen)

Met de komst van Jos Heemelaar is het directieteam van OVG Infrastructure Development compleet. Dit onderdeel van OVG ontwikkelt infrastructurele projecten middels een onafhankelijke, vernieuwende risicodragende aanpak, waarbij de leefomgeving van de eindgebruiker centraal staat. OVG Infrastructure Development kenmerkt zich door een creatieve, integrale aanpak en combinatie van gebieds- en infrastructuurontwikkeling.

OVG Infrastructure Development lanceert zowel op eigen initiatief infrastructurele voorstellen en participeert in aanbestedingen van PPS projecten van de overheid met de focus op waardecreatie.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: OVG Projectontwikkeling