Grontmij neemt de activiteiten van Fugro in Zuid-Frankrijk over


Ginger, een dochteronderneming van Grontmij, neemt de activiteiten en de medewerkers over van Fugro in het zuiden van Frankrijk.

Bij deze operatie zullen het personeel (70 werknemers), de uitrusting en de complete orderportefeuille van de kantoren in Aix (Luynes), Montpellier (Jacou), Toulouse (Balma) en Bordeaux worden overgenomen.

Dankzij deze strategische stap versterkt Grontmij de business line Monitoring & Testing en zal Ginger zijn afdeling Expertise kunnen versterken, door het ontwikkelen van zijn geografische positionering en de klantenportefeuille.

Grontmij is een toonaangevend duurzaam ontwerp-, advies- en managementbureau dat actief is in de groeimarkten water, energie, infrastructuur en duurzame planning en ontwerp. De kern van onze activiteiten is en blijft het creëren van waarde voor onze klanten door het ontwerpen en realiseren van een duurzame woon- en werkomgeving. Grontmij is het op drie na grootste advies- en ingenieursbureau in Europa met bijna 300 kantoren verspreid in de regio en nog eens 50 elders in de wereld. We bieden werk aan meer dan 11.000 professionals over de hele wereld. Onze keten van diensten loopt van grote, duurzame water- en energie-infrastructuurprojecten tot het ontwerpen van efficiënte mobiliteit- en transportnetwerken die vorm geven aan onze woon- en werkomgeving met respect voor het milieu. Hoewel we ons 100-jarig bestaan naderen en kunnen bouwen op bijna een eeuw aan ervaring, geven we er de voorkeur aan vooruit te kijken en de wereld waarin we leven te verbeteren. Door bij al onze ontwerp-, advies- en managementdiensten duurzaamheid als uitgangspunt te nemen zijn onze gekwalificeerde mensen in staat om oplossingen te bedenken die de toekomst zowel vorm geven als respecteren.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Grontmij nv