NS Hispeed heet vanaf 15 juni NS International

NS voert zijn internationale treindiensten vanaf 15 juni uit onder de naam NS International. Onder die naam wordt ook de internationale ticketverkoop voortgezet. Daarmee komt een einde aan de naam NS Hispeed. De dienstverlening van de ‘Intercity direct’ wordt vanaf 15 juni uitgevoerd onder de naam NS.

Relevant voor de klant

Internationale treintickets kunnen vanaf 15 juni worden gekocht via NSinternational.nl. Het NSHispeed-logo zal vanaf die datum worden vervangen door een NS -logo. Waar het voor de klant relevant is, zoals bijvoorbeeld verkoopbalies op stations, wordt het woord ‘International’ toegevoegd aan het bekende NS-logo. Reis- en verkoopinformatie van de binnenlandse ‘Intercity direct’ is voortaan te vinden op ns.nl.

Eén loket voor internationale bestemmingen

NS International biedt treinreizen aan met de hogesnelheidstreinen Thalys, ICE International, TGV, Eurostar en de internationale Intercity’s naar Berlijn en Brussel. Via NS International kunnen treintickets naar meer dan 2700 internationale bestemmingen in 30 landen worden gekocht.

Samenvoeging

Het voornemen is om vanaf 2015 het hoofdrailnet en de hogesnelheidslijn samen te voegen. Vooruitlopend op deze situatie werden NS Hispeed en NS Reizigers begin dit jaar al samengevoegd tot één organisatie.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: NS