GVU krijgt nieuwe algemeen directeur

Utrecht – De Raad van Commissarissen van GVU heeft met ingang van 17 oktober 2005 Roos van Erp-Bruinsma benoemd als de nieuwe algemeen directeur van het Utrechtse stadsvervoerbedrijf.

Een half jaar nadat Pedro Peters GVU verliet, heeft de Raad van Commissarissen een geschikte opvolger gevonden. “Roos van Erp-Bruinsma beschikt over veel ervaring als manager en directeur in de zakelijke dienstverlening. Ervaring die wij van veel belang achten om GVU te leiden in de huidige tijd van marktwerking in het openbaar vervoer”.

Bert Klerk, voorzitter van de Raad van Commissarissen, is verheugd dat er binnen zo’n korte tijd een heel geschikte kandidaat is gevonden. “GVU staat voor de uitdaging om een bedrijf te worden dat de concurrentie in het openbaar vervoer aan kan én het hoge niveau van dienstverlening weet te continueren. Roos van Erp-Bruinsma zal met een frisse blik en heldere aanpak leiding geven aan deze uitdaging”.

Roos van Erp-Bruinsma is 45 jaar en nu werkzaam vanuit haar eigen bedrijf Syntegrity, waar ze zich richt op advisering aan ondermeer zakelijke en financiële dienstverleners. Daarvoor werkte zij o.a. bij KPMG en bij de Jaarbeurs.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: GVU