Infra Relatiedagen. Foto: Easyfairs

Infra Relatiedagen schuiven twee maanden op

Foto: persbericht Easyfairs

De Infra Relatiedagen gaan niet begin februari maar eind maart 2022 plaatsvinden in Hardenberg. Vanwege de ontwikkelingen op het gebied van corona wilden steeds meer exposanten dat het evenement zou opschuiven.

De organisatie heeft daar dus gehoor aan gegeven. De Infra Relatiedagen zijn daarom niet op 1, 2 en 3 februari, maar op 29, 30 en 31 maart. Plaats van handeling blijft de Evenementenhal Hardenberg. Twee maanden uitstel lijkt weliswaar niet veel, maar organisator Easyfairs hoopt er de tijd mee te winnen die nodig is om weer wat meer geloof in een vakbeurs te laten ontstaan. De huidige lockdown duurt immers zeker tot 14 januari en het idee dat er ruim twee weken later een groot evenement moet plaatsvinden met zo’n 350 exposanten en 14.000 bezoekers lijkt nu nog vrij onwerkelijk.

Uitstel leidt (hopelijk) niet tot afstel

Dat vonden steeds meer exposanten van de Infra Relatiedagen dus ook, legt Irma de Hoon van Easyfairs uit. De geuite zorgen waren reden voor “een inventarisatie onder onze huidige exposanten en hieruit blijkt dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar eind maart. In goed overleg is daarom besloten de beurs te verplaatsen.”

De hoop is daarmee dat uitstel niet tot afstel leidt. “Uit veel gesprekken bleek er ook angst te zijn dat de beurs mogelijk opnieuw met een jaar verplaatst zou worden. Dat is het laatste wat de branche wil en wat wij willen. Daarom een verplaatsing van twee maanden, in de veronderstelling dat we dan weer ‘gewoon’ kunnen beurzen en gevoed door het nieuws dat de boostercampagne medio januari afgerond zal zijn voor alle mensen van 18 jaar en ouder”, aldus De Hoon.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam

Infra Relatiedagen schuiven twee maanden op | Infrasite
Infra Relatiedagen. Foto: Easyfairs

Infra Relatiedagen schuiven twee maanden op

Foto: persbericht Easyfairs

De Infra Relatiedagen gaan niet begin februari maar eind maart 2022 plaatsvinden in Hardenberg. Vanwege de ontwikkelingen op het gebied van corona wilden steeds meer exposanten dat het evenement zou opschuiven.

De organisatie heeft daar dus gehoor aan gegeven. De Infra Relatiedagen zijn daarom niet op 1, 2 en 3 februari, maar op 29, 30 en 31 maart. Plaats van handeling blijft de Evenementenhal Hardenberg. Twee maanden uitstel lijkt weliswaar niet veel, maar organisator Easyfairs hoopt er de tijd mee te winnen die nodig is om weer wat meer geloof in een vakbeurs te laten ontstaan. De huidige lockdown duurt immers zeker tot 14 januari en het idee dat er ruim twee weken later een groot evenement moet plaatsvinden met zo’n 350 exposanten en 14.000 bezoekers lijkt nu nog vrij onwerkelijk.

Uitstel leidt (hopelijk) niet tot afstel

Dat vonden steeds meer exposanten van de Infra Relatiedagen dus ook, legt Irma de Hoon van Easyfairs uit. De geuite zorgen waren reden voor “een inventarisatie onder onze huidige exposanten en hieruit blijkt dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar eind maart. In goed overleg is daarom besloten de beurs te verplaatsen.”

De hoop is daarmee dat uitstel niet tot afstel leidt. “Uit veel gesprekken bleek er ook angst te zijn dat de beurs mogelijk opnieuw met een jaar verplaatst zou worden. Dat is het laatste wat de branche wil en wat wij willen. Daarom een verplaatsing van twee maanden, in de veronderstelling dat we dan weer ‘gewoon’ kunnen beurzen en gevoed door het nieuws dat de boostercampagne medio januari afgerond zal zijn voor alle mensen van 18 jaar en ouder”, aldus De Hoon.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam