BESTE IDEE

Rioned innovatieprijs tot 16 januari open voor inschrijvingen

Gescande opname van een riool foto gemeente Arnhem

Stichting RIONED reikt elk jaar een prijs uit voor het beste idee op het gebied van riolering en waterbeheer in de steden. Bedrijven en organisaties met innovatieve ideeën kunnen hun initiatief tot 16 januari aanmelden.

De Rioned innovatieprijs wordt al meerdere jaren toegekend. Elk jaar bepalen de bezoekers aan de Rioneddag wie de innovatieprijs wint. Heeft u een nieuw of baanbrekend product, project, proces of een innovatieve dienst in het stedelijke waterbeheer waar anderen in het vak iets aan kunnen hebben? Geef uw initiatief dan op voor de verkiezing voor de Rioned innovatieprijs 2023.

Persbericht

De inzending krijgt samen met alle andere ingestuurde innovaties een plekje op de site van Rioned riool.net.De inzenders van innovaties die genomineerd worden, krijgen een uitnodiging om hun idee tijdens de Rioneddag op donderdag 6 april 2023 te presenteren. Via een persbericht krijgt de winnaar extra publiciteit. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 16 januari 2023 via de website van Rioned.

Lees ook:

Leren van rioolinstortingen en wegverzakkingen

Oliebollen. Foto: iStock / VV Pics

Verstopt riool door oliebollenvet kost jaarlijks miljoenen euro’s

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Oosterveld

Rioned innovatieprijs tot 16 januari open voor inschrijvingen | Infrasite
BESTE IDEE

Rioned innovatieprijs tot 16 januari open voor inschrijvingen

Gescande opname van een riool foto gemeente Arnhem

Stichting RIONED reikt elk jaar een prijs uit voor het beste idee op het gebied van riolering en waterbeheer in de steden. Bedrijven en organisaties met innovatieve ideeën kunnen hun initiatief tot 16 januari aanmelden.

De Rioned innovatieprijs wordt al meerdere jaren toegekend. Elk jaar bepalen de bezoekers aan de Rioneddag wie de innovatieprijs wint. Heeft u een nieuw of baanbrekend product, project, proces of een innovatieve dienst in het stedelijke waterbeheer waar anderen in het vak iets aan kunnen hebben? Geef uw initiatief dan op voor de verkiezing voor de Rioned innovatieprijs 2023.

Persbericht

De inzending krijgt samen met alle andere ingestuurde innovaties een plekje op de site van Rioned riool.net.De inzenders van innovaties die genomineerd worden, krijgen een uitnodiging om hun idee tijdens de Rioneddag op donderdag 6 april 2023 te presenteren. Via een persbericht krijgt de winnaar extra publiciteit. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 16 januari 2023 via de website van Rioned.

Lees ook:

Leren van rioolinstortingen en wegverzakkingen

Oliebollen. Foto: iStock / VV Pics

Verstopt riool door oliebollenvet kost jaarlijks miljoenen euro’s

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Oosterveld