zwaarwerkregeling

Helft werkenden redt pensioenleeftijd niet, bouwers voeren actie voor nieuwe zwaarwerkregeling

Foto ter illustratie. ANP / Hollandse Hoogte / Robin Utrecht

Bijna de helft van de werkenden in Nederland redt het niet om tot de pensioenleeftijd door te werken. Meer dan de helft is van mening dat ze een zwaar beroep hebben, zo blijkt uit nieuw onderzoek onder duizenden leden van de CNV. De regeling die het voor hen mogelijk maakt om eerder te stoppen, dreigt na 2025 te verdwijnen. Daarom voeren bouwvakkers op meerdere plekken in Nederland deze maand actie.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Helft werkenden redt pensioenleeftijd niet, bouwers voeren actie voor nieuwe zwaarwerkregeling | Infrasite
zwaarwerkregeling

Helft werkenden redt pensioenleeftijd niet, bouwers voeren actie voor nieuwe zwaarwerkregeling

Foto ter illustratie. ANP / Hollandse Hoogte / Robin Utrecht

Bijna de helft van de werkenden in Nederland redt het niet om tot de pensioenleeftijd door te werken. Meer dan de helft is van mening dat ze een zwaar beroep hebben, zo blijkt uit nieuw onderzoek onder duizenden leden van de CNV. De regeling die het voor hen mogelijk maakt om eerder te stoppen, dreigt na 2025 te verdwijnen. Daarom voeren bouwvakkers op meerdere plekken in Nederland deze maand actie.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.