lochem dodelijk ongeval

Brug Lochem: ‘Twee dagen vóór ongeval liep hijswerk al bijna mis’

De bouwplaats in Lochem, waar op 21 februari twee doden en gewonden vielen. De brugdelen kwamen twee dagen eerder over het water aan. Het aan wal brengen verliep volgens nieuwe bronnen niet zonder problemen. ANP / Hollandse Hoogte / CAMJO media

Twee dagen vóór het dodelijke ongeval in Lochem ging het al bijna mis op de bouwplaats van de brug. Dat zeggen meerdere bronnen, waaronder een ingewijde van het onderzoek, tegenover het dagblad De Stentor. Toen de delen van de brug per schip aankwamen en aan wal werden gehesen, zou een van de brugdelen ‘gekanteld’ zijn.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Brug Lochem: ‘Twee dagen vóór ongeval liep hijswerk al bijna mis’ | Infrasite
lochem dodelijk ongeval

Brug Lochem: ‘Twee dagen vóór ongeval liep hijswerk al bijna mis’

De bouwplaats in Lochem, waar op 21 februari twee doden en gewonden vielen. De brugdelen kwamen twee dagen eerder over het water aan. Het aan wal brengen verliep volgens nieuwe bronnen niet zonder problemen. ANP / Hollandse Hoogte / CAMJO media

Twee dagen vóór het dodelijke ongeval in Lochem ging het al bijna mis op de bouwplaats van de brug. Dat zeggen meerdere bronnen, waaronder een ingewijde van het onderzoek, tegenover het dagblad De Stentor. Toen de delen van de brug per schip aankwamen en aan wal werden gehesen, zou een van de brugdelen ‘gekanteld’ zijn.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.