paul janssen van brienenoordbrug

Tunnelbouwer ingeschakeld voor doorstart Van Brienenoordbrug

Foto uit 2010 ter illustratie. Paul Janssen was de 'boormeester' tijdens de aanleg van de Noord-Zuidlijn onder Amsterdam. Rechts zie je 'Noortje', de boor waarmee de tweede tunnel is geboord. ANP / Marcel Antonisse

Rijkswaterstaat heeft Paul Janssen als adviseur ingeschakeld om de mislukte aanbesteding van de Van Brienenoordbrug weer in goede banen te leiden. Dat bevestigt een woordvoerder tegenover Cobouw. Janssen heeft tientallen jaren ervaring in de tunnelbouw en andere complexe projecten, studeerde civiele techniek en is de eigenaar van het bedrijf Ponton Bouwconsultancy. Hij gaat het contract voor de renovatie evalueren en meedenken over een betere vorm. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Tunnelbouwer ingeschakeld voor doorstart Van Brienenoordbrug | Infrasite
paul janssen van brienenoordbrug

Tunnelbouwer ingeschakeld voor doorstart Van Brienenoordbrug

Foto uit 2010 ter illustratie. Paul Janssen was de 'boormeester' tijdens de aanleg van de Noord-Zuidlijn onder Amsterdam. Rechts zie je 'Noortje', de boor waarmee de tweede tunnel is geboord. ANP / Marcel Antonisse

Rijkswaterstaat heeft Paul Janssen als adviseur ingeschakeld om de mislukte aanbesteding van de Van Brienenoordbrug weer in goede banen te leiden. Dat bevestigt een woordvoerder tegenover Cobouw. Janssen heeft tientallen jaren ervaring in de tunnelbouw en andere complexe projecten, studeerde civiele techniek en is de eigenaar van het bedrijf Ponton Bouwconsultancy. Hij gaat het contract voor de renovatie evalueren en meedenken over een betere vorm. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.