Maeslantkering

Arcadis wint enkel contract voor werk aan bijna alle stormvloedkeringen

De Maeslantkering, een van de stormvloedkeringen binnen het contract, ging in december 2023 voor de eerste keer in de geschiedenis automatisch dicht vanwege hoge waterstanden in combinatie met de storm Pia. ANP / Robin Utrecht

Rijkswaterstaat heeft Arcadis ingeschakeld om de komende vier jaar ingenieursdiensten te verlenen voor alle stormvloedkeringen in Zuid-Holland. Dat maakt het ingenieursbureau op donderdag bekend. Eerder verdeelde Rijkswaterstaat het werk nog onder meerdere bedrijven, nu valt alles binnen één contract.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Arcadis wint enkel contract voor werk aan bijna alle stormvloedkeringen | Infrasite
Maeslantkering

Arcadis wint enkel contract voor werk aan bijna alle stormvloedkeringen

De Maeslantkering, een van de stormvloedkeringen binnen het contract, ging in december 2023 voor de eerste keer in de geschiedenis automatisch dicht vanwege hoge waterstanden in combinatie met de storm Pia. ANP / Robin Utrecht

Rijkswaterstaat heeft Arcadis ingeschakeld om de komende vier jaar ingenieursdiensten te verlenen voor alle stormvloedkeringen in Zuid-Holland. Dat maakt het ingenieursbureau op donderdag bekend. Eerder verdeelde Rijkswaterstaat het werk nog onder meerdere bedrijven, nu valt alles binnen één contract.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.