ontsluiting

Coalitie wil ruim twee miljard euro extra uittrekken voor infrastructuur

Foto ter illustratie. de aanleg van een ontsluitingsweg bij Meppel in 2022. ANP / Hollandse Hoogte / Wilbert Bijzitter

De nieuwe coalitie is van plan om de komende jaren 2,5 miljard euro extra uit te trekken voor de aanleg van infrastructuur voor woningen en mobiliteit. Dat valt deze week te lezen in de budgettaire bijlage van het hoofdlijnenakkoord van de nieuwe coalitie. Het geld is bijvoorbeeld bedoeld voor de ontsluiting van de nieuwe woningen die de coalitie voor ogen heeft. Voor de woningbouw willen de partijen 5 miljard euro extra.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Coalitie wil ruim twee miljard euro extra uittrekken voor infrastructuur | Infrasite
ontsluiting

Coalitie wil ruim twee miljard euro extra uittrekken voor infrastructuur

Foto ter illustratie. de aanleg van een ontsluitingsweg bij Meppel in 2022. ANP / Hollandse Hoogte / Wilbert Bijzitter

De nieuwe coalitie is van plan om de komende jaren 2,5 miljard euro extra uit te trekken voor de aanleg van infrastructuur voor woningen en mobiliteit. Dat valt deze week te lezen in de budgettaire bijlage van het hoofdlijnenakkoord van de nieuwe coalitie. Het geld is bijvoorbeeld bedoeld voor de ontsluiting van de nieuwe woningen die de coalitie voor ogen heeft. Voor de woningbouw willen de partijen 5 miljard euro extra.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.