jvesch

Onderhoud wegen Brabant gegund aan EschDoorn, klus van 30 miljoen

Foto ter illustratie. Een mobiele kraan van JvEsch maait een berm. JvESCH

De provincie Noord-Brabant gunt de opdracht voor het dagelijkse basisonderhoud van provinciale wegen aan EschDoorn, een combinatie van de bedrijven JvEsch en Van Doorn. Zij waren in de afgelopen jaren ook al verantwoordelijk voor het onderhoud en slepen de klus nu opnieuw binnen. Het contract is 30 miljoen euro waard en loopt van april 2024 tot aan 2028, met kans op twee jaar verlenging.  

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Onderhoud wegen Brabant gegund aan EschDoorn, klus van 30 miljoen | Infrasite
jvesch

Onderhoud wegen Brabant gegund aan EschDoorn, klus van 30 miljoen

Foto ter illustratie. Een mobiele kraan van JvEsch maait een berm. JvESCH

De provincie Noord-Brabant gunt de opdracht voor het dagelijkse basisonderhoud van provinciale wegen aan EschDoorn, een combinatie van de bedrijven JvEsch en Van Doorn. Zij waren in de afgelopen jaren ook al verantwoordelijk voor het onderhoud en slepen de klus nu opnieuw binnen. Het contract is 30 miljoen euro waard en loopt van april 2024 tot aan 2028, met kans op twee jaar verlenging.  

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.