erasmusbrug

Erasmusbrug afgesloten: twee nachten dicht voor schoonmaak

Foto ter illustratie. Het uitzicht op de Erasmusbrug vanaf de Euromast. Datum onbekend. Shutterstock / Ali A Suliman

De Erasmusbrug in Rotterdam gaat in de nachten van woensdag 28 februari op donderdag en donderdag op vrijdag dicht voor auto- en fietsverkeer. De afsluiting is nodig voor schoonmaakwerkzaamheden, vertelt de gemeente tegenover Infrasite. 

Rotterdam adviseert het verkeer gebruik te maken van de omleiding via de nabijgelegen Willemsbrug. Voetgangers en trams kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon van de Erasmusbrug gebruik blijven maken.

Schoonmaakwerkzaamheden vinden wel vaker plaats en staan volgens een woordvoerder van de gemeente los van het grootonderhoud dat de brug dit jaar ondergaat. Het kunstwerk wordt in de komende maanden opgeknapt en geverfd door het bedrijf Van der Ende. Voor dit werk zijn pas later in het jaar afsluitingen nodig.

Lees ook:

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Erasmusbrug afgesloten: twee nachten dicht voor schoonmaak | Infrasite
erasmusbrug

Erasmusbrug afgesloten: twee nachten dicht voor schoonmaak

Foto ter illustratie. Het uitzicht op de Erasmusbrug vanaf de Euromast. Datum onbekend. Shutterstock / Ali A Suliman

De Erasmusbrug in Rotterdam gaat in de nachten van woensdag 28 februari op donderdag en donderdag op vrijdag dicht voor auto- en fietsverkeer. De afsluiting is nodig voor schoonmaakwerkzaamheden, vertelt de gemeente tegenover Infrasite. 

Rotterdam adviseert het verkeer gebruik te maken van de omleiding via de nabijgelegen Willemsbrug. Voetgangers en trams kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon van de Erasmusbrug gebruik blijven maken.

Schoonmaakwerkzaamheden vinden wel vaker plaats en staan volgens een woordvoerder van de gemeente los van het grootonderhoud dat de brug dit jaar ondergaat. Het kunstwerk wordt in de komende maanden opgeknapt en geverfd door het bedrijf Van der Ende. Voor dit werk zijn pas later in het jaar afsluitingen nodig.

Lees ook:

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.