Loop mee over de nieuwe N9 op zaterdag 28 mei 2011

openstelling Wegomlegging N9 nabij Schoorldam en De Stolpen

Heeft u altijd al eens over een autoweg willen wandelen? Pak dan nu uw kans! Op zaterdag 28 mei 2011, tijdens de Dag van de Bouw, is het mogelijk om over de toekomstige, nieuwe N9 te lopen voordat het verkeer er straks overheen rijdt.

In opdracht van Rijkswaterstaat wordt door MNO Vervat de N9 nabij de dorpskernen Schoorldam en De Stolpen omgelegd. Op de Dag van de Bouw staan de medewerkers van MNO klaar om geïnteresseerden te informeren over het werk dat het afgelopen anderhalf jaar is uitgevoerd en het werk dat nog voor de boeg ligt. Onder het genot van een gratis ijsje dat MNO de bezoekers aanbiedt, kan men zich aansluiten bij één van de rondleidingen over het werkterrein en over de toekomstige, nieuwe N9.

Dat MNO hier flink aan de weg timmert zal duidelijk zichtbaar zijn. Zo ziet u de in aanbouw zijnde rotondes, het viaduct, de fiets- en voetgangerstunnel die onder de N9 door loopt en de diverse voorzieningen die zijn aangebracht voor de aanwezige fauna. Bent u nieuwsgierig naar wat er komt kijken bij de aanleg van een rotonde? Wilt u weten hoe een viaduct wordt aangelegd? En heeft u altijd al eens een nieuwe autoweg willen bewandelen? Kom dan kijken op de Dag van de Bouw.

Geïnteresseerden zijn zaterdag 28 mei van harte welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur op de locatie bij Schoorldam. Het werkterrein is te bereiken via de ingang van de bouwplaats op de Damweg te Schoorl, tegenover nummer 67. De werkzaamheden vinden plaats op twee verschillende projectlocaties: een locatie nabij Schoorldam en een locatie nabij De Stolpen. Aangezien er op de projectlocatie nabij Schoorldam momenteel het meest te bezichtigen is, wordt die locatie tijdens de Dag van de Bouw opengesteld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Neem nu een Infrasite Premium abonnement voor € 12,- per maand.

ABONNEREn

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: MNO Vervat B.V.