Credit: iStock / blyak

Webinar: zo vind en behoud je vakmensen voor de infrasector

De infrasector kampt met een groeiend tekort aan vakmensen. Hoe vind je de juiste medewerkers en hoe zorg je dat ze voor je blijven werken? Op die vragen willen we op 9 november met een gratis webinar antwoord geven.

De volgende sprekers komen die dag tussen 14.00 en 15.00 uur aan het woord.

  • Namens Bouwend Nederland vertelt Marieke van der Post wat deze brancheorganisatie en haar leden doen om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.
  • Miranda Nouwens van The PowerUp Company legt uit wat de toegevoegde waarde is van mensen zichzelf laten zijn en focussen op talent.
  • Leonie van Ommeren vertelt hoe infrabedrijf Van Doorn met een uniek personeelsbeleid zorgt dat het gevarieerde werkpakket goed wordt uitgevoerd terwijl het personeelsverloop minimaal is.
  • Michiel Martens heeft als recruiter van De Selectie veel klanten in de infrasector en weet hoe je deze bedrijven helpt met het vinden van vakmensen.

Deelname aan het webinar is gratis en alle deelnemers krijgen na afloop een terugkijklink. Er is ook volop gelegenheid om via de chat vragen te stellen aan de sprekers. Schrijf je hier in als deelnemer.