TomTom snelste organisch groeiende telematics service provider van Europa

TomTom is de mijlpaal gepasseerd van meer dan 150.000 voertuigen die actief worden beheerd via WEBFLEET®, TomTom’s fleetmanagement applicatie. Meer dan 13.000 ondernemingen beheren hun wagenpark met TomTom.

Johan Fagerberg, senior analist bij Berg Insight zegt hierover: "Voor het tweede opeenvolgende jaar is TomTom de snelst organisch groeiende onderneming in de sector. En dat terwijl TomTom pas sinds 5 jaar in deze markt actief is. Het bewijst dat bedrijven waarde hechten aan eenvoudig te gebruiken producten voor het management van hun voertuigen en hun buitendienst.”

"We blijven ons inspannen om onze leidende positie te versterken door autonome groei, waarbij we optimaal gebruikmaken van de voordelen van ons legacy-vrije WEBFLEET-platform", aldus Thomas Schmidt, Managing Director Business Solutions. "Ik ben blij dat een groeiend aantal bedrijven de voordelen ziet van een kant-en-klare, direct beschikbare oplossing voor het wagenpark."

Paul Given, Service Productivity Manager bij Rentokil, een recentelijk verwelkomde klant beaamt deze voordelen: “Rentokil gebruikt TomTom Business Solutions voertuig tracking om de dienstverlening, productiviteit en brandstofbesparing te verbeteren en tegelijkertijd onze carbon footprint te verkleinen.”

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: TomTom NV