Knowledgepoint biedt gratis herexamens Autodesk Associate of Professional

Ook voor ontwerpers die herexamens tijdens opendeurdagen van 19 oktober 2011 niet gehaald hebben

KnowledgePoint, distributeur van Autodesk-software en leverancier van trainings- en marketingmateriaal, heeft bekendgemaakt dat de cursisten die hun Autodesk Associate- of Professional Certification-examen afleggen en niet slagen, recht hebben op een gratis herexamen. Het aanbod geldt overigens ook voor de examinandi die hun herexamen tijdens de eerste Autodesk Certification Open Dag op 19 oktober 2011 niet gehaald hebben.

Het nieuwe herexamenaanbod is geldig tot 31 januari 2012. De campagne is nu al behoorlijk succesvol te noemen; in vergelijking met de vorige herexamenronde hebben zich al 50% meer Autodesk Authorised Training Centres (ATC’s) aangemeld als partner.

“Dit soort acties vormt een cruciaal onderdeel in onze strategie, die erop gericht is ontwerpers in alle sectoren optimaal te ondersteunen. We willen hen zoveel mogelijk de gelegenheid bieden hun vaardigheden te bewijzen door middel van een certificaat”, aldus Graeme Phillips, Autodesk Program Manager EMEA, KnowledgePoint. “We beschouwen een goed certificeringsprogramma als een belangrijke verantwoordelijkheid ten opzichte van de ontwerpsector.”

Een kandidaat kan zowel op Associate- als op Professional-niveau slechts een keer gebruik maken van het gratis herexamen. Gebruikers van Autodesk-oplossingen die geïnteresseerd zijn in deelname aan een (her)examen kunnen contact opnemen met de deelnemende ATC’s via bit.ly/woSgEF

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Autodesk B.V.