Laadpaal

Webinar over kansen elektrisch vervoer en laadinfra België

Foto: ProMedia / Remco Nieuwenbroek

Nederlandse bedrijven die benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor elektrisch vervoer en laadinfrastructuur in België, kunnen op 8 maart deelnemen aan een webinar van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Nederlandse ambassade in Brussel.

“In België gaat de ontwikkeling van fossiele voertuigen naar elektrische voertuigen snel”, schrijft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) over de aanleiding voor het webinar. “Dit gaat hand in hand met de ontwikkeling van laadinfrastructuur. Dit komt onder meer door de invloed van de Europese Green Deal en nationale, regionale en lokale initiatieven en wetgeving. Tijdens dit interactieve webinar presenteren en bespreken we een rapport van Transport & Mobility Leuven over dit onderwerp.”

Markt verkennen of zaken doen

Het webinar is bedoeld voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de sectoren mobiliteit en infrastructuur, of die technieken, producten en diensten aanbieden om de overgang naar elektrische mobiliteit te ondersteunen of versnellen. Ook bedrijven die de Belgische markt willen verkennen of overwegen daar zaken te gaan doen binnen het thema van dit webinar, kunnen die dag van 10.00 tot 12.00 uur deelnemen. Na aanmelding op de site van het RVO ontvangen de deelnemers het programma.

Auteur: Redactie Infrasite

Webinar over kansen elektrisch vervoer en laadinfra België | Infrasite
Laadpaal

Webinar over kansen elektrisch vervoer en laadinfra België

Foto: ProMedia / Remco Nieuwenbroek

Nederlandse bedrijven die benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor elektrisch vervoer en laadinfrastructuur in België, kunnen op 8 maart deelnemen aan een webinar van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Nederlandse ambassade in Brussel.

“In België gaat de ontwikkeling van fossiele voertuigen naar elektrische voertuigen snel”, schrijft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) over de aanleiding voor het webinar. “Dit gaat hand in hand met de ontwikkeling van laadinfrastructuur. Dit komt onder meer door de invloed van de Europese Green Deal en nationale, regionale en lokale initiatieven en wetgeving. Tijdens dit interactieve webinar presenteren en bespreken we een rapport van Transport & Mobility Leuven over dit onderwerp.”

Markt verkennen of zaken doen

Het webinar is bedoeld voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de sectoren mobiliteit en infrastructuur, of die technieken, producten en diensten aanbieden om de overgang naar elektrische mobiliteit te ondersteunen of versnellen. Ook bedrijven die de Belgische markt willen verkennen of overwegen daar zaken te gaan doen binnen het thema van dit webinar, kunnen die dag van 10.00 tot 12.00 uur deelnemen. Na aanmelding op de site van het RVO ontvangen de deelnemers het programma.

Auteur: Redactie Infrasite