Credit: iStock / blyak

Gratis webinar over werven en behouden infra-vakmensen

Credit: iStock / blyak (onbeperkt gebruik)

Voor veel infrabedrijven is het vinden en behouden van de juiste medewerkers een grote uitdaging. Daarom verzorgt Infrasite op 9 november een gratis webinar waarin vier deskundigen oplossingen delen en vragen van deelnemers beantwoorden.

Werk is er de komende jaren en decennia genoeg als het om de Nederlandse infrastructuur gaat. Maar dat werk moet ook worden uitgevoerd en met name de jonge vakmensen staan niet in de rij. Hoe kom je dan toch aan de juiste mensen, zonder dat het eigen bedrijf of de sector lijdt onder de manier waarop dat gebeurt? Daarover gaan we op 9 november van 14.00 tot 15.00 uur over praten in een webinar van Infrasite.

Focus op talent

Er komen die dag vier deskundigen aan bod, elk met hun eigen kijk op het thema. Zo staat Bouwend Nederland als brancheorganisatie de eigen leden volop bij in het personeelsvraagstuk. Marieke van der Post vertelt in het webinar welke initiatieven en acties er zoal lopen. Mensen zichzelf laten zijn en focussen op talent: dat is volgens Miranda Nouwen van the PowerUp Company de beste manier en ze legt in de online kennissessie uit waarom.

Van Doorn uit Geldermalsen is een infrabedrijf met een breed pakket aan activiteiten. Dat vraagt ook om een divers personeelbestand. Leonie van Ommeren legt op 9 november uit waarom Van Doorn niet zozeer kijkt naar diploma’s en werkervaring, maar naar de persoon in kwestie en waar die het beste zou passen in de onderneming. Michiel Martens van De Selectie heeft als recruiter veel ervaring in het bijstaan van infrabedrijven. Hij kent dus hun uitdagingen maar weet ook welke mogelijkheden er zijn om die het hoofd te bieden.

Vragen stellen aan sprekers

Het webinar begint om 14.00 uur en zal rond 15.00 uur weer afgelopen zijn. Deelnemers kunnen via de chat vragen aan de sprekers stellen en we proberen er zoveel mogelijk live te beantwoorden. Kun je niet op 9 november tussen 14.00 en 15.00 uur? Schrijf je dan toch in voor gratis deelname, want dan ontvang je na afloop een terugkijklink.

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam

Gratis webinar over werven en behouden infra-vakmensen | Infrasite
Credit: iStock / blyak

Gratis webinar over werven en behouden infra-vakmensen

Credit: iStock / blyak (onbeperkt gebruik)

Voor veel infrabedrijven is het vinden en behouden van de juiste medewerkers een grote uitdaging. Daarom verzorgt Infrasite op 9 november een gratis webinar waarin vier deskundigen oplossingen delen en vragen van deelnemers beantwoorden.

Werk is er de komende jaren en decennia genoeg als het om de Nederlandse infrastructuur gaat. Maar dat werk moet ook worden uitgevoerd en met name de jonge vakmensen staan niet in de rij. Hoe kom je dan toch aan de juiste mensen, zonder dat het eigen bedrijf of de sector lijdt onder de manier waarop dat gebeurt? Daarover gaan we op 9 november van 14.00 tot 15.00 uur over praten in een webinar van Infrasite.

Focus op talent

Er komen die dag vier deskundigen aan bod, elk met hun eigen kijk op het thema. Zo staat Bouwend Nederland als brancheorganisatie de eigen leden volop bij in het personeelsvraagstuk. Marieke van der Post vertelt in het webinar welke initiatieven en acties er zoal lopen. Mensen zichzelf laten zijn en focussen op talent: dat is volgens Miranda Nouwen van the PowerUp Company de beste manier en ze legt in de online kennissessie uit waarom.

Van Doorn uit Geldermalsen is een infrabedrijf met een breed pakket aan activiteiten. Dat vraagt ook om een divers personeelbestand. Leonie van Ommeren legt op 9 november uit waarom Van Doorn niet zozeer kijkt naar diploma’s en werkervaring, maar naar de persoon in kwestie en waar die het beste zou passen in de onderneming. Michiel Martens van De Selectie heeft als recruiter veel ervaring in het bijstaan van infrabedrijven. Hij kent dus hun uitdagingen maar weet ook welke mogelijkheden er zijn om die het hoofd te bieden.

Vragen stellen aan sprekers

Het webinar begint om 14.00 uur en zal rond 15.00 uur weer afgelopen zijn. Deelnemers kunnen via de chat vragen aan de sprekers stellen en we proberen er zoveel mogelijk live te beantwoorden. Kun je niet op 9 november tussen 14.00 en 15.00 uur? Schrijf je dan toch in voor gratis deelname, want dan ontvang je na afloop een terugkijklink.

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam