STAGE V

Nieuwe mobiele kranen voor Dusseldorp

Vier nieuwe mobiele kranen foto Dusseldorp

Elektrisch mag dan helemaal in zijn, de rol van machines die vertrouwd op diesel draaien is nog helemaal niet uitgespeeld. Dusseldorp presenteerde afgelopen week in Lichtenvoorde deze vier nieuwe mobiele kranen met Stage V motor.

Bericht op hun website: ‘Vandaag zijn er vier nieuwe mobiele kranen geleverd voor onze collega’s Siep, Roy, Jeffry en Wim. Het zijn 7 tons mobiele kranen met de nieuwste stage V motor. Scheelt aanzienlijk in uitstoot op onze projecten. Nog even een metamorfose in de huisstijl en dan gaan! Ziet er goed uit mannen! Wij wensen jullie veel werkplezier en veilige (kilo)meters!’

Ook de redactie van Infrasite wenst de machinisten en andere betrokkenen uiteraard veel geluk met hun prachtige machines.

Lees ook:

Trots op nieuwe Doosan

Nieuwe 300 tons kraan voor Wagenborg

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie

Nieuwe mobiele kranen voor Dusseldorp | Infrasite
STAGE V

Nieuwe mobiele kranen voor Dusseldorp

Vier nieuwe mobiele kranen foto Dusseldorp

Elektrisch mag dan helemaal in zijn, de rol van machines die vertrouwd op diesel draaien is nog helemaal niet uitgespeeld. Dusseldorp presenteerde afgelopen week in Lichtenvoorde deze vier nieuwe mobiele kranen met Stage V motor.

Bericht op hun website: ‘Vandaag zijn er vier nieuwe mobiele kranen geleverd voor onze collega’s Siep, Roy, Jeffry en Wim. Het zijn 7 tons mobiele kranen met de nieuwste stage V motor. Scheelt aanzienlijk in uitstoot op onze projecten. Nog even een metamorfose in de huisstijl en dan gaan! Ziet er goed uit mannen! Wij wensen jullie veel werkplezier en veilige (kilo)meters!’

Ook de redactie van Infrasite wenst de machinisten en andere betrokkenen uiteraard veel geluk met hun prachtige machines.

Lees ook:

Trots op nieuwe Doosan

Nieuwe 300 tons kraan voor Wagenborg

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie