volkerwessels visser & smit hanab

‘VolkerWessels wil af van dochterbedrijven in energie-infra, telecom en installatie’

Het logo van Visser & Smit Hanab. Het bedrijf van VolkerWessels heeft meer dan 1.000 medewerkers en werkt voornamelijk aan het onderhoud en de aanleg van water- en energienetwerken. ANP / Bart Stoutjesdijk

Het bouwconcern VolkerWessels wil drie dochterbedrijven verkopen: Visser & Smit Hanab (kabels en leidingen), VolkerWessels Telecom en Homij (installatietechniek). Dat meldt het Financieele Dagblad op basis van meerdere anonieme bronnen uit de financiële sector en bouw. Samen zouden de bedrijven 600 miljoen euro tot 800 miljoen euro waard zijn. Volgens de bronnen wil het concern van de bedrijven af omdat ze niet goed presteren. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

‘VolkerWessels wil af van dochterbedrijven in energie-infra, telecom en installatie’ | Infrasite
volkerwessels visser & smit hanab

‘VolkerWessels wil af van dochterbedrijven in energie-infra, telecom en installatie’

Het logo van Visser & Smit Hanab. Het bedrijf van VolkerWessels heeft meer dan 1.000 medewerkers en werkt voornamelijk aan het onderhoud en de aanleg van water- en energienetwerken. ANP / Bart Stoutjesdijk

Het bouwconcern VolkerWessels wil drie dochterbedrijven verkopen: Visser & Smit Hanab (kabels en leidingen), VolkerWessels Telecom en Homij (installatietechniek). Dat meldt het Financieele Dagblad op basis van meerdere anonieme bronnen uit de financiële sector en bouw. Samen zouden de bedrijven 600 miljoen euro tot 800 miljoen euro waard zijn. Volgens de bronnen wil het concern van de bedrijven af omdat ze niet goed presteren. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.