Team Rexel Nederland bedwingt Alpe d’HuZes voor de tweede maal

Vorige week zette Team Rexel Nederland een mooie prestatie neer door tot vijf keer de Alpe d’Huez op te lopen en fietsen, tijdens de 8e editie van de Alpe d’HuZes in Frankrijk. Het team haalde hiermee ruim 28.000 euro op voor KWF Kankerbestrijding. “Een fantastische prestatie, die Rexel als sociaal bewogen bedrijf vervult met gepaste trots”, aldus Maurits van Brunschot, algemeen directeur van Rexel Nederland.

Uiteenlopende sponsoren steunden het team bij de klim. Zo doneerde basisschool ‘Het Driespan’ uit Puttershoek een bedrag van 3.000 euro aan Team Rexel Nederland, na het houden van een sponsorloop.

Daarnaast werden gulle donaties gedaan door vele leveranciers van Rexel, waaronder Legrand, Nexans, Newlec, ProPlanet, Constructor Dexion Holland BV en Paardekooper Verpakkingen.

Naast per fiets werd de berg dit jaar ook te voet beklommen. Drie leden van het team renden tot driemaal de Alpe d’HuZes op. Een uitzonderlijke sportieve prestatie.

Over Rexel

Wereldwijd is de Rexel Group marktleider in de distributie van elektrotechnische materialen. Het bedrijf is actief in 37 landen en telt 2.300 vestigingen waar in totaal ongeveer 31.000 mensen werken. De Rexel Group is genoteerd aan de Euronext in Parijs en had in 2012 een omzet van € 13,4 miljard. Ongeveer 56% van de omzet wordt gerealiseerd in Europa.

De missie van Rexel is klanten over de hele wereld ondersteunen bij het creëren van toegevoegde waarde en efficiënter zaken doen, door een breed scala aan duurzame en innovatieve producten en diensten aan te bieden op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rexel Nederland B.V.