Wijziging en uitbreiding directie Krinkels b.v.

Na een dienstverband van 40 jaar waarvan 25 jaar als directeur draagt Jan Clement (65) per 1 september 2016 zijn verantwoordelijkheden als algemeen directeur van Krinkels b.v. over aan Marc Bolier.

Marc Bolier is na een dienstverband van 19 jaar bij VolkerWessels (Volker Rail en KWS Infra) sinds 2012 als operationeel directeur in dienst van Krinkels b.v. en vormt samen met Jan Clement de huidige directie.

Per 1 juli 2016 treden twee nieuwe directeuren toe tot de directie van Krinkels b.v.. Dit is in lijn met de omzetontwikkelingen (orderportefeuille met 50 % gestegen t.o.v. vorig jaar) en ambities van het bedrijf. Vanaf 1 september 2016 zal de directie bestaan uit Marc Bolier (45) algemeen directeur en Richard van der Valk (48) en Karim Weiss (49) als operationele directeuren.

Richard van der Valk is afkomstig van Koninklijke BAM NV (o.a. BAM Rail en BAM Infra Verkeerstechniek) en heeft daarvoor na een loopbaan bij Defensie de keuze voor het bedrijfsleven gemaakt. Karim Weiss is werkzaam geweest bij Heijmans N.V. en heeft daar de afgelopen 19 jaar diverse management en directiefuncties bekleedt bij o.a. Heijmans Infra en Utiliteitsbouw.

Jan Clement zal nog enige tijd aan Krinkels b.v. verbonden blijven.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Krinkels b.v.