Ester van Heuven nieuwe directeur van De Haan & Martojo

De Haan & Martojo, kennisintermediair in de civiele sector, heeft Ester van Heuven benoemd tot directeur. Van Heuven is sinds maart 2010 directeur van zusteronderneming Jelmer en zal vanaf nu de dagelijkse leiding van beide bedrijven op zich nemen. Van Heuven zal zich bij De Haan & Martojo richten op het verder uitbouwen van de vernieuwde strategie en nieuwe kansen creëren voor detachering en werving & selectie in de civiele sector.

Erik de Haan en Marc Martojo zullen als aandeelhouders nauw betrokken blijven bij de organisatie. De Haan: “De Haan & Martojo is toe aan de volgende stap in een verdere professionalisering en groei. Wij zullen daarom een stap terug doen. Ester van Heuven, succesvol directeur van Jelmer, wordt het eerste aanspreekpunt in en buiten de organisatie. Wij zullen onze kennis en ervaring de komende tijd inzetten om ons meer toe te leggen op het optimaliseren van de marktpositie.” Marc Martojo voegt daaraan toe: “Goed luisteren naar de wensen van de markt is essentieel in ons vak. Ester van Heuven is een mensgerichte directeur met verstand van de civiele sector. Zij zal de belangen van onze opdrachtgevers uitstekend kunnen vertalen naar een consistente dienstverlening.”

Van Heuven: “Nu de organisatie van Jelmer een goede basis heeft, kijk ik er naar uit om deze nieuwe uitdaging bij De Haan & Martojo aan te gaan. Door mijn gecombineerde functie denk ik bovendien nog meer synergie te kunnen creëren tussen beide bedrijven.

Erik de Haan en Marc Martojo richtten De Haan & Martojo op in 2004. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle kennisintermediair met 45 medewerkers. De interim professionals werken als projectmanager, interim manager of specialist op kleine en grote civiele projecten in Nederland. De Haan en Martojo stonden daarnaast aan de wieg van zusterbedrijven Jelmer, aanbieder van een multicompany traineeship in de civiele techniek, en Oranje Adviseurs, gespecialiseerd in project- en contractmanagement voor de weg- en waterbouwsector.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: De Haan & Martojo