ProRail op Battle of Concepts

Utrecht – ProRail is een van de eerste bedrijven die meedoen met het nieuwe medium Battle of Concepts. Battle of Concepts is een interactief platform in de vorm van een website die grote ondernemingen, hogere onderwijsinstellingen en jonge hoogopgeleiden bij elkaar brengt en studenten en professionals t/m 30 jaar uitnodigt om mee te denken over vraagstukken uit het bedrijfsleven en bij de overheid. Studenten en professionals denken momenteel mee over de volgende vraag: Bedenk een aanpak en/of techniek waardoor reizigers minder hinder ervaren van werkzaamheden aan het spoor.

Oplossingen en/of ideeën kunnen tot half mei 2007 via www.battleofconcepts.nl ingestuurd worden De beste 20 concepten verdienen prijzengeld en punten voor de algemene ranglijst van Battle of Concepts. Naast ProRail doen bedrijven als Nationale Nederlanden, Fortis, Eneco en Heerema mee. Ook een aantal universiteiten en hogescholen werken actief mee door de vraagstukken op te nemen in hun colleges.

Meedoen met Battle of Concepts zal zorgen voor dynamiek in de organisatie omdat er innovatieve ideeën en creatieve oplossingen binnen zullen komen. Daarnaast is het een fantastische manier om dichterbij de doelgroep studenten en professionals te komen en het inhoudelijke talent te selecteren. ProRail wil hiermee zichtbaar zijn als potentiële werkgever voor jonge hoogopgeleiden.

Voor meer informatie kijk op www.battleofconcepts.nl

Achtergrondinformatie (verzorgd door de redactie van Infrasite)
Infrasite Special Innovatie ProRail Prijsvraag 2005 voor vernieuwend spooronderhoud

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: ProRail