Start vacaturesite InfraMatch op Infrasite.nl

‘s-Hertogenbosch – Vanaf 4 maart 2004 is het mogelijk op Infrasite.nl uitgebreide carrière-informatie te vinden. Deze gegevens worden online geleverd en onderhouden door InfraMatch. Beide bedrijven breiden hiermee hun dienstverlening verder uit. De carrière-informatie van InfraMatch zal bestaan uit actuele vacatures, een grote CV-bank, een overzicht van stagiaires en een uitgebreide stagebank. Werkgevers kunnen alle informatie over hun geplaatste vacatures volgen via Vacature monitoring.

Op 14 januari 2004 ondertekenden Jaap Feil, directeur van InfraMatch en Ivo Ketelaar, uitgever van Infrasite.nl op de vakbeurs GWW 2004 in Leiden het contract tot plaatsing van deze carrière-informatie.

InfraMatch is sinds april 2000 het carrièrecentrum op internet voor de technische sector. Het bedrijf heeft als doel het op professionele manier samenbrengen van werkgevers en werknemers. Het heeft een gedegen positie opgebouwd en zich bewezen bij zijn klanten. InfraMatch is een service gerichte organisatie met een persoonlijke benadering. InfraMatch biedt in zijn dienstverlening de Vacaturebank, de CV-bank, de Stagebank en de Vacature monitoring, waar werkgevers alle informatie over hun geplaatste vacature kunnen volgen.

Infrasite.nl is een sterk groeiend vakmedium over grote infrastructurele projecten en mobiliteit. Het houdt het midden tussen traditionele papieren vakbladen en jaarboeken. De vaksite publiceert zowel dagelijks nieuws, (product)berichten (http://www.infrasights.nl) als vakinhoudelijke gegevens over ruim 300 grote infrastructurele projecten in Nederland, meer dan 500 mijlpalen, thema’s, technieken, materialen, bedrijven, opdrachtgevers, profielen van brancheorganisaties, overheden en vakbeurzen en bijna 3000 adressen van bedrijven en instanties (http://www.infrasite.nl).
Infrasite.nl heeft een onafhankelijke vakredactie, die dagelijks werkt aan de uitbreiding van de inhoud van de vaksite, het nieuws uit de infrawereld en aan de realisatie van projectreportages

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: e-Keet.nl Digital Publishers - Infrasite.nl