Ballast Nedam stelt voormalige directeur aansprakelijk

Nieuwegein – Zoals Ballast Nedam in het persbericht van 14 september 2006 heeft medegedeeld, verdenkt het Openbaar Ministerie de heer P.F. van mogelijke oplichting van Ballast Nedam.

De heer P.F. was tot 2002 Algemeen Directeur van de voormalige divisie Ballast Nedam Industrie & Toelevering. Ballast Nedam heeft actief meegewerkt aan het justitieel onderzoek en heeft thans besloten de heer P.F. en aan hem gelieerde personen voor de schade aan te spreken. Het is nu te vroeg om verdere mededelingen te doen.

Noot: voor de volledigheid is het persbericht van 14 september 2006 toegevoegd.

Ballast Nedam mogelijk slachtoffer van oplichting

Het Openbaar Ministerie heeft medegedeeld dat een ex-manager van Ballast Nedam in hechtenis is genomen in verband met het vermoeden van oplichting.

Het betreft een vroegere Algemeen Directeur van de voormalige divisie Ballast Nedam Industrie & Toelevering, de heer P.F. Het Openbaar Ministerie heeft aan Ballast Nedam laten weten dat het onderzoek zich richt op de verdenking van oplichting bij de koop en verkoop van bedrijven van Ballast Nedam Industrie & Toelevering in de periode 1996-2002. Hierbij is mogelijk sprake geweest van persoonlijke bevoordeling ten nadele van Ballast Nedam.

Ballast Nedam heeft als benadeelde gedurende het afgelopen jaar actief meegewerkt aan het justitieel onderzoek.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Ballast Nedam NV