PROJECT IN NUNSPEET

Van Werven verzorgt langdurig twee elektrische graafmachines voor BAM

De ondertekening van de overeenkomst op 20 december foto Van Werven

Infradienstverlener Van Werven uit Oldebroek gaat de komende vier jaar BAM Infra Nederland helpen uitstootloos te werken op een bouwproject in de gemeente Nunspeet. Van Werven verhuurt voor dit project voor vier jaar twee elektrische graafmachines.

Daar blijft het niet bij want Van Werven verzorgt ook de stroom op locatie. Daartoe worden mobiele accucontainers op het bouwterrein geplaatst. Het opladen gebeurt op de energiehub van Van Werven in Oldebroek. Om het concept nog duurzamer te maken: de accucontainers worden met een uitstootloze truck gehaald en gebracht. Bovendien reist het personeel van Van Werven met elektrische auto’s van en naar het werk.

Duurzaamheidsdoelstellingen

BAM Infra zegt blij te zijn met de samenwerking: ‘In Van Werven hebben wij een duurzame partner gevonden om een positieve bijdrage te leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen van onze opdrachtgevers door schoner te bouwen. Met de innovaties van Van Werven kunnen wij rekenen op een solide samenwerking voor de komende jaren.’

Lees ook:

Nieuwe mobiele kranen voor Dusseldorp

Laadpleinen als medicijn tegen de stikstofvrees

Auteur: Redactie