Vakbonden organiseren landelijke staking in metaal- en technieksector

cao metaal en techniek fnv stakingen
Foto via FNV

De stakingen in de metaal- en technieksector worden uitgebreid, zo laten de FNV en CNV vrijdag weten. De vakbonden trommelen medewerkers op om 27 juni en 28 juni mee te doen aan een landelijke staking van 48 uur lang. De branchevereniging Techniek Nederland zegt dat werkgevers weer in gesprek te willen met vakbonden over de nieuwe cao, maar volgens CNV-bestuurder Johann Honders “leunen de werkgevers achterover” en “is dit onbegrijpelijk”.  

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Vakbonden organiseren landelijke staking in metaal- en technieksector | Infrasite

Vakbonden organiseren landelijke staking in metaal- en technieksector

cao metaal en techniek fnv stakingen
Foto via FNV

De stakingen in de metaal- en technieksector worden uitgebreid, zo laten de FNV en CNV vrijdag weten. De vakbonden trommelen medewerkers op om 27 juni en 28 juni mee te doen aan een landelijke staking van 48 uur lang. De branchevereniging Techniek Nederland zegt dat werkgevers weer in gesprek te willen met vakbonden over de nieuwe cao, maar volgens CNV-bestuurder Johann Honders “leunen de werkgevers achterover” en “is dit onbegrijpelijk”.  

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.