Stolperbasculebrug aanbesteding gestopt

Tweede kans voor gestopte aanbesteding Stolperbasculebrug

De Stolperbasculebrug in Schagen. Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland wil eind maart een nieuwe, aantrekkelijkere opdracht op de markt zetten voor de vervanging van de Stolperbasculebrug. De vorige aanbesteding werd door de provincie gestopt omdat de vraagprijs van de enige aannemer die zich inschreef volgens de provincie te hoog was. Nu komt de provincie met een vragenlijst waarmee aannemers hun mening kunnen geven over de wijzigingen die de opdracht aantrekkelijker zouden moeten maken.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Tweede kans voor gestopte aanbesteding Stolperbasculebrug | Infrasite
Stolperbasculebrug aanbesteding gestopt

Tweede kans voor gestopte aanbesteding Stolperbasculebrug

De Stolperbasculebrug (N248) in Schagen. Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland wil eind maart een nieuwe, aantrekkelijkere opdracht op de markt zetten voor de vervanging van de Stolperbasculebrug. De vorige aanbesteding werd door de provincie gestopt omdat de vraagprijs van de enige aannemer die zich inschreef volgens de provincie te hoog was. Nu komt de provincie met een vragenlijst waarmee aannemers hun mening kunnen geven over de wijzigingen die de opdracht aantrekkelijker zouden moeten maken.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.