Ballast Nedam verliest 300 miljoen euro omzet, maar blijft bij strategie

boorrobot-onderhoud-roertunnel-tunnel-swalme (1) (1)
Foto ter illustratie. In 2023 werd een boorrobot gebruikt voor de vervanging van technische installaties in de Roertunnel in de A73. Ballast Nedam en Croonwolter&dros zijn de hoofdaannemers van het onderhoudsproject. ANP / Rob Engelaar

De omzet van het bouwbedrijf Ballast Nedam is vorig jaar met ruim 300 miljoen euro gedaald ten opzichte van een jaar eerder. De nettowinst liep met bijna 10 miljoen euro terug. Het resultaat komt niet als een verrassing, zegt de organisatie zelf.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Ballast Nedam verliest 300 miljoen euro omzet, maar blijft bij strategie | Infrasite

Ballast Nedam verliest 300 miljoen euro omzet, maar blijft bij strategie

boorrobot-onderhoud-roertunnel-tunnel-swalme (1) (1)
Foto ter illustratie. In 2023 werd een boorrobot gebruikt voor de vervanging van technische installaties in de Roertunnel in de A73. Ballast Nedam en Croonwolter&dros zijn de hoofdaannemers van het onderhoudsproject. ANP / Rob Engelaar

De omzet van het bouwbedrijf Ballast Nedam is vorig jaar met ruim 300 miljoen euro gedaald ten opzichte van een jaar eerder. De nettowinst liep met bijna 10 miljoen euro terug. Het resultaat komt niet als een verrassing, zegt de organisatie zelf.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.