Exclusieve samenwerking Secheron en Imtech

Imtech Infra officiële servicepartner voor de Nederlandse en Belgische markt, voor zowel rollend als stationair materieel

De Zwitserse leverancier van vermogensschakelaars Sécheron en Imtech Infra (de infradivisie van technische dienstverlener Imtech N.V.) hebben een exclusieve samenwerkingsovereenkomst getekend voor de onderhoudsdienstverlening van Sécheron-producten in de Benelux. Imtech Infra is nu de officiële servicepartner voor de Nederlandse en Belgische markt, voor zowel rollend als stationair materieel.

Armand Knoop, Directeur Imtech Infra Benelux: “We zijn trots dat we met deze toonaangevende leverancier een verregaande samenwerking aangaan. We worden al jaren gezien als dé specialist op het gebied van Sécheron-schakelaars in de Benelux, het is een eer dat we nu ook de officiële stempel van Sécheron Service Centre dragen.”

De producten van Sécheron worden overwegend ingezet in de railsector. Voor tractie en energievoorziening van railinfrastructuur ontwikkelt, produceert en assembleert Imtech Infra gelijkspanningsverdeelinrichtingen (GVI’s) met DC-vermogensschakelaars in de range van 600V DC tot 3.000V DC van Sécheron. Deze schakelaars worden gemonteerd op een trolley om het onderhoud veilig en eenvoudig uit te voeren. Imtech Infra monteurs zijn specifiek geschoold en gecertificeerd om met de producten van Sécheron te werken.

Jo Murer, Vice-President van Sécheron: “Wij hebben al jaren een succesvolle en prettige samenwerking met de specialisten van Imtech Infra. Zij hebben laten zien dat zij het beste geoutilleerd zijn om onderhoudswerkzaamheden aan onze producten uit voeren. We beschouwen deze overeenkomst als een bekroning op het werk dat wij gezamenlijk hebben afgeleverd en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

infrasite_insert_image_1
Profiel Imtech
Imtech N.V. is een Europese technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, ICT en werktuigbouw. Deze combinatie maakt het mogelijk totale technologische oplossingen aan te bieden. Met bijna 25.000 medewerkers realiseert Imtech opbrengsten van circa 4,5 miljard euro op jaarbasis. Imtech heeft sterke posities in de markten gebouwen en industrie in de Benelux, Duitsland, Oost-Europa, Nordic, de UK, Ierland en Spanje, alsmede op de Europese markten van ICT en traffic en in de mondiale maritieme markt. Imtech bedient circa 21.000 klanten. Imtech biedt toegevoegde waarde in de vorm van integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen die leiden tot betere bedrijfsprocessen en meer rendement voor klanten én aan de klanten die zij op hun beurt bedienen. Imtech biedt tevens oplossingen die bijdragen aan een duurzame samenleving, bijvoorbeeld ‘groene’ technologie en technische oplossingen op het gebied van energie, milieu, water en mobiliteit. De aandelen Imtech zijn genoteerd aan Euronext Stock Exchange Amsterdam, waar Imtech is opgenomen in de Midkap Index. Het aandeel Imtech is tevens opgenomen in de Dow Jones STOXX 600 index.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Imtech N.V.