Joost Voerman nieuw directielid Twynstra Gudde

Per 1 juni 2015 is Joost Voerman door de aandeelhouders van het organisatieadviesbureau Twynstra Gudde benoemd tot nieuw directielid van Twynstra Gudde. Samen met Ellen Peper vormt hij de directie, waarvan Ellen Peper voorzitter is.

Marcel de Rooij treedt na 12 jaar per 1 september 2015 terug als directeur van Twynstra Gudde. De afgelopen periode heeft hij samen met Ellen Peper de transitie van Twynstra Gudde geleid. Daarmee heeft hij een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en versterking van het bureau.

Joost Voerman is sinds 2005 werkzaam bij Twynstra Gudde. In deze periode is hij drie jaar managing partner geweest van de adviesgroep Mobiliteit, Strategie & Beleid. De laatste twee jaar was hij managing partner van de Bestuursadviespraktijk. Als bestuursadviseur is Joost Voerman werkzaam in projecten op het gebied van organisatieontwikkeling en samenwerking. Zijn belangstelling gaat daarbij uit naar complexe en nieuwe vraagstukken, waarbij gezamenlijk verkennen, leren en innoveren centraal staan. Als trainer en coach ondersteunt hij mensen, teams en organisaties bij complexe samenwerkings- en leiderschapsvraagstukken.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Twynstra Gudde