Lancering online boek Werken aan Programma’s

Op 16 juni 2014 is het online boek ‘Werken aan Programma’s’ gelanceerd, geschreven door Björn Prevaas en Theo van der Tak. In dit nieuwe online boek wordt het gedachtegoed van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde over programmamanagement beschreven. Het is de opvolger van het boek ‘Programmamanagement, Sturen op samenhang’ uit 2006. De auteurs hebben ervoor gekozen om niet een nieuw fysiek boek te maken, maar een online versie. Hiermee maken zij het mogelijk dat het gedachtegoed voor iedereen en overal beschikbaar is en voortdurend doorontwikkeld kan worden.

Mensen die interesse hebben in programma’s kunnen meeschrijven. De co-auteur wordt vermeld en kan tevens eigen materialen publiceren. De nieuwe website bevat allerlei materiaal over programma’s zoals diverse formats en checklisten. Iedereen die een interessant programma heeft, kan deze onder de aandacht brengen op de site. Een innovatieve manier om de ontwikkeling van het vak programmamanagement te ondersteunen.

Kennis is de corebusiness van Twynstra Gudde. Deze kennis ontwikkelen wij voortdurend in opdrachten en door onderzoek. Ook delen wij onze kennis in opdrachten, maar ook via de Kennisbank, de vele publicaties en bijeenkomsten, nieuwe boeken en websites. Hierin stimuleren wij onze medewerkers continue. Twynstra Gudde ondersteunt het initiatief van Björn Prevaas en Theo van der Tak dan ook van harte.

Werken aan Programma’s is te vinden op www.werkenaanprogrammas.nl

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Twynstra Gudde