A1 Muiden. Foto: Ivo Ketelaar Fotografie

Samenwerking weg- en waterbeheerders centraal in Week van WOW-factor

Foto: Ivo Ketelaar Fotografie

In de Week van de WOW-factor vinden van 1 tot en met 5 november verschillende evenementen plaats rondom het beheer van wegen, vaarwegen en water. De bedoeling van de week is dat vakgenoten in het wegen- en waternetwerk elkaar ontmoeten en leren van waar de ander mee bezig is.

De week wordt georganiseerd door Platform WOW, dat is opgericht om de beheerders van weg, water en vaarweg bij elkaar te brengen. Deze sectoren hebben namelijk met verschillende uitdagingen te maken die het eigen netwerk overstijgen. Verduurzamen is daar een voorbeeld van, net als de grote opgave in vervanging en renovatie. Door meer van elkaar te weten ontstaat ook de mogelijkheid om elkaars goede voorbeeld te volgen, of juist te leren van elkaars fouten.

Meerwaarde door samenwerking

In de tweejaarlijkse Week van de WOW-factor wordt aan die doelen met verschillende evenementen invulling gegeven. Zo wordt de Samenwerkingsprijs uitgereikt aan een project waar samenwerking voor meerwaarde heeft gezorgd. Er wordt zowel een juryprijs als een publieksprijs toegekend. Stemmen kan tot op de slotdag van de week om 12.00 uur. Verder staan onder meer ‘Timmeren aan de gezonde weg’ en ‘De wegbeheerder aan zet voor de stad van morgen’ op het programma. De week wordt afgesloten met de Landelijke WOW-dag in Amersfoort.

Lees ook: Innoveren in de GWW betekent ook leren van elkaars fouten

Worstelt jouw bedrijf ook met het vinden en behouden van vakmensen? Neem dan op 9 november deel aan het gratis webinar van Infrasite waarin vier deskundigen tal van oplossingen aandragen.

Auteur: Vincent Krabbendam

Samenwerking weg- en waterbeheerders centraal in Week van WOW-factor | Infrasite
A1 Muiden. Foto: Ivo Ketelaar Fotografie

Samenwerking weg- en waterbeheerders centraal in Week van WOW-factor

Foto: Ivo Ketelaar Fotografie

In de Week van de WOW-factor vinden van 1 tot en met 5 november verschillende evenementen plaats rondom het beheer van wegen, vaarwegen en water. De bedoeling van de week is dat vakgenoten in het wegen- en waternetwerk elkaar ontmoeten en leren van waar de ander mee bezig is.

De week wordt georganiseerd door Platform WOW, dat is opgericht om de beheerders van weg, water en vaarweg bij elkaar te brengen. Deze sectoren hebben namelijk met verschillende uitdagingen te maken die het eigen netwerk overstijgen. Verduurzamen is daar een voorbeeld van, net als de grote opgave in vervanging en renovatie. Door meer van elkaar te weten ontstaat ook de mogelijkheid om elkaars goede voorbeeld te volgen, of juist te leren van elkaars fouten.

Meerwaarde door samenwerking

In de tweejaarlijkse Week van de WOW-factor wordt aan die doelen met verschillende evenementen invulling gegeven. Zo wordt de Samenwerkingsprijs uitgereikt aan een project waar samenwerking voor meerwaarde heeft gezorgd. Er wordt zowel een juryprijs als een publieksprijs toegekend. Stemmen kan tot op de slotdag van de week om 12.00 uur. Verder staan onder meer ‘Timmeren aan de gezonde weg’ en ‘De wegbeheerder aan zet voor de stad van morgen’ op het programma. De week wordt afgesloten met de Landelijke WOW-dag in Amersfoort.

Lees ook: Innoveren in de GWW betekent ook leren van elkaars fouten

Worstelt jouw bedrijf ook met het vinden en behouden van vakmensen? Neem dan op 9 november deel aan het gratis webinar van Infrasite waarin vier deskundigen tal van oplossingen aandragen.

Auteur: Vincent Krabbendam