Stientje van Veldhoven. Foto: Rijksoverheid

Staatssecretaris Van Veldhoven verlaat kabinet voor nieuwe baan

Stientje van Veldhoven. Foto: Rijksoverheid

Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat stapt per 19 juli uit het demissionaire kabinet. De D66-bewindsvrouw gaat dan aan de slag in een nieuwe baan, meldt het ministerie van IenW.

Per 1 september start Van Veldhoven met haar nieuwe functie als vice-president/directeur bij World Resources Institute. Binnen D66 wordt gezocht naar een opvolger. Voorlopig neemt minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) de taken van de staatssecretaris over.

Van Veldhoven was sinds 2010 lid van de Tweede Kamerfractie van D66 en trad in oktober 2017 aan als staatssecretaris van IenW.

Auteur: Vincent Krabbendam

Staatssecretaris Van Veldhoven verlaat kabinet voor nieuwe baan | Infrasite
Stientje van Veldhoven. Foto: Rijksoverheid

Staatssecretaris Van Veldhoven verlaat kabinet voor nieuwe baan

Stientje van Veldhoven. Foto: Rijksoverheid

Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat stapt per 19 juli uit het demissionaire kabinet. De D66-bewindsvrouw gaat dan aan de slag in een nieuwe baan, meldt het ministerie van IenW.

Per 1 september start Van Veldhoven met haar nieuwe functie als vice-president/directeur bij World Resources Institute. Binnen D66 wordt gezocht naar een opvolger. Voorlopig neemt minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) de taken van de staatssecretaris over.

Van Veldhoven was sinds 2010 lid van de Tweede Kamerfractie van D66 en trad in oktober 2017 aan als staatssecretaris van IenW.

Auteur: Vincent Krabbendam