Uitgever Infrasite neemt WorldCargo News over

uitgaven van ProMedia Group

ProMedia Group, de uitgever van Infrasite en andere vakbladen over mobiliteit, transport en logistiek, maakt op maandag bekend dat het Britse magazine WorldCargo News en de daaraan gekoppelde titel Bulk Materials International zijn overgenomen.

“Deze strategische zet getuigt van de toewijding van ProMedia Group om haar aanwezigheid uit te breiden in cruciale industrieën zoals transport, scheepvaart, havens & terminals en logistiek”, zegt Rob Vos, directeur van de divisie Rail & Freight bij ProMedia Group. “De overname van WorldCargo News & Bulk Materials International sluit naadloos aan bij een groeiend portfolio dat onder andere bestaat uit Railfreight.com, Project Cargo Journal, Nieuwsblad Transport, Schuttevaer en Flows.”

WorldCargo News staat, samen met zijn website en nieuwsbrieven, bekend om zijn uitgebreide dekking en diepgaande analyse van de sectoren voor goederenbehandeling, haven & terminal, container en intermodaal transport. “De overname van WorldCargo News vult ons portfolio op dit gebied aan”, aldus Vos. “De integratie van deze twee invloedrijke titels zal leiden tot nog sterkere inzichten in de dynamische en zich ontwikkelende wereld van wereldhandel en transport.”

“We zijn vereerd om WorldCargo News te verwelkomen in de ProMedia-familie,” zegt Arie van Dijk, CEO van de ProMedia Group. “Deze overname versterkt onze positie als internationale nieuwsaanbieder in de logistiek, waardoor we nog waardevoller nieuws aan ons publiek kunnen leveren. Dit zal ons helpen de transport- en logistieke markt vooruit te helpen.”

Onder leiding van ProMedia Group zal WorldCargo News met zijn team blijven zorgen voor tijdige, nauwkeurige en branchegerichte nieuws- en analyses, zo schrijft ProMedia Group in haar persbericht. “De samenwerking zal synergieën mogelijk maken die ten goede komen aan lezers, adverteerders, belanghebbenden en de bredere zakelijke gemeenschap”, zegt Vos.

WorldCargo News is een toonaangevende publicatie in de container-/ladingbehandelings-, scheepvaart- en intermodale/logistieke sector, met uitgebreide dekking van haven- en terminalactiviteiten, scheepvaart en intermodale/toeleveringsketentrends, aldus ProMedia. “Met een rijke geschiedenis van het leveren van gezaghebbende inhoud is WorldCargo News een vertrouwde bron voor professionals in de industrie wereldwijd.”

ProMedia Group is een dynamisch mediabedrijf dat zich inzet voor het leveren van hoogwaardige content in de B2B-automotive, mobiliteits- en logistieke sectoren. Met een portfolio dat print, digitaal en evenementen omvat, is ProMedia Group toegewijd aan het informeren, betrekken en inspireren van haar publiek. ProMedia is opgericht in 2010, heeft 125 professionals in dienst en bedient ongeveer 2 miljoen lezers over de hele wereld.

Een greep uit de artikelen van WorldCargo News:

Auteur: Redactie

Uitgever Infrasite neemt WorldCargo News over | Infrasite

Uitgever Infrasite neemt WorldCargo News over

uitgaven van ProMedia Group

ProMedia Group, de uitgever van Infrasite en andere vakbladen over mobiliteit, transport en logistiek, maakt op maandag bekend dat het Britse magazine WorldCargo News en de daaraan gekoppelde titel Bulk Materials International zijn overgenomen.

“Deze strategische zet getuigt van de toewijding van ProMedia Group om haar aanwezigheid uit te breiden in cruciale industrieën zoals transport, scheepvaart, havens & terminals en logistiek”, zegt Rob Vos, directeur van de divisie Rail & Freight bij ProMedia Group. “De overname van WorldCargo News & Bulk Materials International sluit naadloos aan bij een groeiend portfolio dat onder andere bestaat uit Railfreight.com, Project Cargo Journal, Nieuwsblad Transport, Schuttevaer en Flows.”

WorldCargo News staat, samen met zijn website en nieuwsbrieven, bekend om zijn uitgebreide dekking en diepgaande analyse van de sectoren voor goederenbehandeling, haven & terminal, container en intermodaal transport. “De overname van WorldCargo News vult ons portfolio op dit gebied aan”, aldus Vos. “De integratie van deze twee invloedrijke titels zal leiden tot nog sterkere inzichten in de dynamische en zich ontwikkelende wereld van wereldhandel en transport.”

“We zijn vereerd om WorldCargo News te verwelkomen in de ProMedia-familie,” zegt Arie van Dijk, CEO van de ProMedia Group. “Deze overname versterkt onze positie als internationale nieuwsaanbieder in de logistiek, waardoor we nog waardevoller nieuws aan ons publiek kunnen leveren. Dit zal ons helpen de transport- en logistieke markt vooruit te helpen.”

Onder leiding van ProMedia Group zal WorldCargo News met zijn team blijven zorgen voor tijdige, nauwkeurige en branchegerichte nieuws- en analyses, zo schrijft ProMedia Group in haar persbericht. “De samenwerking zal synergieën mogelijk maken die ten goede komen aan lezers, adverteerders, belanghebbenden en de bredere zakelijke gemeenschap”, zegt Vos.

WorldCargo News is een toonaangevende publicatie in de container-/ladingbehandelings-, scheepvaart- en intermodale/logistieke sector, met uitgebreide dekking van haven- en terminalactiviteiten, scheepvaart en intermodale/toeleveringsketentrends, aldus ProMedia. “Met een rijke geschiedenis van het leveren van gezaghebbende inhoud is WorldCargo News een vertrouwde bron voor professionals in de industrie wereldwijd.”

ProMedia Group is een dynamisch mediabedrijf dat zich inzet voor het leveren van hoogwaardige content in de B2B-automotive, mobiliteits- en logistieke sectoren. Met een portfolio dat print, digitaal en evenementen omvat, is ProMedia Group toegewijd aan het informeren, betrekken en inspireren van haar publiek. ProMedia is opgericht in 2010, heeft 125 professionals in dienst en bedient ongeveer 2 miljoen lezers over de hele wereld.

Een greep uit de artikelen van WorldCargo News:

Auteur: Redactie