Viaduct Zeeland

Volg Infrasite op social media of via de gratis wekelijkse nieuwsbrief

Foto: Yvonne Ton

Infrasite is nu enkele maanden bezig om een nieuwe koers te varen en het bereik groeit van dag tot dag. Wil je als infra-professional niets meer missen van onze dagelijkse berichtgeving? Volg ons dan op social media of abonneer je op de wekelijkse gratis nieuwsbrief.

Dat laatste kun je doen door in het formulier onder dit artikel je mailadres in te vullen. Je krijgt dan een bevestigingslink en als je die hebt gebruikt, ontvang je elke dinsdagochtend onze nieuwsbrief met nieuwsberichten, interviews en achtergrondverhalen over de infra-sector. En wil je dagelijks op de hoogte blijven van het nieuws over wegen, bruggen, leidingen, tunnels, grondverzet, aanbestedingen, energie, innovatie en nog veel meer? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van Infrasite. Daarnaast is hij hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij online vakbladuitgeverij ProMedia.